Friends Battle

Denk je meer te weten over Friends dan je vrienden? Verdeel jullie in 2 teams en bamboozle tegen elkaar!

EXTRA INFORMATIE

Categorie

Trivial Battle

Leeftijd

10 - 99

spelers

min: 2 - max: 16

teams

2

Locatie

Kortrijk

Duur

Digitouch
Image Detail Friendscover

Doe mee met het Friends-stadsspel

Wil je je onderdompelen in de wereld van de iconische tv-serie Friends? Ben je klaar om je kennis van Central Perk, de avonturen van Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe te testen terwijl je door de straten van onze stad navigeert? Dan is dit stadsspel helemaal iets voor jou!

Een uniek stadsspel

Dit unieke stadsspel neemt je mee op een epische reis vol uitdagende vragen, raadsels en opdrachten, allemaal in het thema van Friends. Vorm je eigen Central Perk-team met je beste vrienden, familieleden of collega's en test je kennis van de serie terwijl je door de stad trekt.

Tijdens het spel zul je een mix van trivia, puzzels en speurwerk tegenkomen, waarbij je je weg moet vinden naar verschillende locaties die een rol hebben gespeeld in de serie. Het is een geweldige gelegenheid om de stad te verkennen, herinneringen op te halen aan je favoriete Friends-momenten en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Bereid je voor op een interactieve en opwindende ervaring, waarbij je moet samenwerken, strategisch denken en je creativiteit moet gebruiken om uitdagingen te overwinnen en als winnaar uit de bus te komen. Verzamel zoveel mogelijk punten, wees snel en toon je Friends-kennis aan andere teams!

Maak je klaar om legendarische quotes, iconische scènes en de leukste momenten uit de serie te herbeleven terwijl je het stadsspel speelt. Het wordt een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Twee teams

Dit spel vereist 2 teams, het is een strijd tegen het andere team terwijl jullie racen om alle uitdagingen te voltooien en de meeste punten te verdienen. Herbeleef iconische momenten, verken de stad op een geheel nieuwe manier en geniet van de opwinding van het spelen als je favoriete Friends-personages.

Dus, haal je innerlijke Monica, Rachel, Ross, Chandler, Joey of Phoebe naar boven en bereid je voor op een fantastisch duel. Wie zal er als winnaar uit de bus komen en de Friends-kroon claimen?

Wil je dit spel spelen?