Heb je nog vragen?

Misschien staat het antwoord dat je zoekt hier al onder...

Een spel in open lucht dat door één of meerdere spelers wordt gespeeld op een smartphone of tablet. Tijdens het spel werken individuen samen als een team om doelen te bereiken of uitdagingen te overwinnen. De spellen kunnen fysieke of mentale uitdagingen omvatten, zoals puzzels oplossen of hindernisbanen voltooien.

Neen, als je bij ons een Teamgame boekt, krijg je een code. Daarmee kan je, eens je op de startlocatie aangekomen bent, inloggen op een website. Het spel start meteen daarna.

In eerste instantie een goed humeur en goesting om erin te vliegen. Zorg daarnaast voor een volledig opgeladen smartphone of tablet, zodat je niet in batterijnood komt tijdens het spel. Trek ten slotte ook gemakkelijke schoenen aan. Je hoeft geen topsporter te zijn om een Teamgame te spelen, maar er komt wel wat wandelen bij kijken. Niemand wil blaren na een stevige stadswandeling.

Betalen kan je online, wanneer je een spel boekt. Zo kan je de dag zelf onbezorgd aan het Teamgame beginnen.

Dat bepaal je volledig zelf. Je kan een teambuilding perfect maanden op voorhand al plannen en bestellen, maar je kan tegelijk ook lastminute beslissen om een Teamgame te boeken. Je bent in een stad en je bent op zoek naar een leuke activiteit voor de dag zelf nog? Als je een teamgame boekt, kan je enkele minuten later al starten.

Onze Teamgames zijn geschikt voor groepen van heel uiteenlopende groottes. In de beschrijving van elke Teamgame zie je met hoeveel personen je het spel kan spelen. Je kan dus perfect alleen op stap met onze spelletjes, als je op zoek bent naar wat me-time. Maar je kan dus ook gerust met een hele bende tegelijk van onze Teamgames genieten. Belangrijk is wel dit: als je met pakweg acht één Teamgame boekt, speel je met acht tegelijk hetzelfde spel. Als iemand het goeie antwoord geeft, is dat meteen het goeie antwoord voor de hele groep. Het kan misschien leuker zijn om een groep op te splitsen in groepjes, die elk hun eigen Teamgame boeken. Een gezin van vier speelt misschien liefst van al één spel, terwijl een vriendengroepje van vier of zes misschien liever twee aparte teams vormt die het tegen elkaar opnemen. Met kleinere groepjes is iedereen meer betrokken bij het spel, en kunnen jullie er wat competitiviteit in stoppen.

Als je een spel boekt, kan je de stad al zien waar het spel zich afspeelt. Na het boeken krijg je een bevestigingsmail, en daarin staat de exacte startlocatie van het spel.

De Teamgames werken zowel op Android-, Windows- als iOS-toestellen. Van zodra je een internetverbinding en een brower hebt, ben je vertrokken.