Vijf goeie redenen

Waarom zou je nu een stadsspel of teamspel spelen in de buitenlucht?

  • By Lander
  • 24-05-2023
  • 3 min read

Vijf redenen om een stadsspel te spelen

Top Image

Waarom zou je een stadsspel spelen

Vijf redenen waarom een stadsspel absoluut de moeite waard is
Voor we met Teamgames zijn begonnen, hebben we uiteraard zelf ook enkele stadsspellen uitgeprobeerd. En het is vooral omdat we het concept zo leuk vonden, dat we besloten om zelf ook enkele spellen maken.
De ideale activiteit voor vrienden, familie en collega’s
Je kent het wel, je hebt afgesproken met een groepje vrienden, de jaarlijkse familiebijeenkomst staat weer voor de deur, of je bent de organisator van een vrijgezellen uitstap of een teambuilding met collega’s. Een leuke activiteit uit je hoed toveren, is niet evident. Een zoveelste spelletje bowlen? Met deze Teamgames kan je nog origineel uit de hoek komen. En het is ook iets dat een heel ruim publiek aanspreekt, dus je zal zeker scoren met dit voorstel.
Weg van schermpjes, maar tegelijk ook weer niet
Activiteiten waar je samen met jonge kinderen kan van genieten, zijn niet zo gemakkelijk te vinden. En oudere kinderen zijn misschien zelfs nog moeilijker warm te maken voor een uitstap met papa en mama. Teamgames vallen gegarandeerd bij elk gezinslid in de smaak. Ze vormen de ideale combinatie van moderne technologie met ouderwets spelplezier. Dankzij onze stadsspellen kunnen gezinnen echt als een team de uitdagingen tackelen en de raadsels oplossen. En wie wil zijn kinderen niet eens weg krijgen van de schermpjes, althans de schermpjes binnen, richting de buitenlucht?
Iets bijleren over de stad
Misschien ben je net op citytrip in een stad met Teamgames? We hebben er in Kortrijk, Gent, Roeselare, Brugge, ... Dan zijn onze Ontdek de Stad-spellen de ideale manier om de stad waar je heel even op bezoek bent, te leren kennen. Wie weet ben je zelf helemaal into geschiedenis en wil je het liefst alles weten over de geschiedenis hier in de buurt? Mooi, er zijn zeker en vast voldoende gidsen die je er urenlang in detail over willen vertellen. Wijzelf zijn meer van het ‘vertel ons maar het belangrijkste en dan proberen we dat alvast te onthouden’-type. Na onze Ontdek de stads-spellen mag je er zeker van zijn dat je de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad kan afvinken, en dat je er ook wel iets rond hebt opgestoken.
In een sneltempo alle leuke plekjes zien
Ook voor wie denkt dat de stad geen geheimen heeft, kunnen onze stadsspellen nog voor een aardige verrassing zorgen. We hebben ons best gedaan om het parcours telkens langs de leukste plekjes van de stad te leiden. Wie weer zit er ook voor habitués een nog onontdekte parel in de stad tussen. Het staat jullie uiteraard vrij om onderweg even halt te houden om te genieten van het uitzicht of om op een leuk terrasje iets te drinken.
Wandelen zonder dat het echt voelt als wandelen
Voor wie, net als wij, geen fan zijn van het wandelgenre, is een Teamgame ook een ideale manier om een wandeling op te leuken. Voor je het weet heb je 4 of 6 km in de benen.