Ontdekken

Ontdek de stad Kortrijk op een leuke manier

EXTRA INFORMATIE

Categorie

Ontek de Stad

Leeftijd

8 - 99

spelers

min: 1 - max: 6

teams

1

Locatie

Kortrijk

Duur

2 Uur
Digitouch
Image Detail Broeltorens

Ontdek het stadspel Kortrijk

In dit stadsspel nemen we je mee op sleeptouw door Kortrijk, langs de leukste en mooiste plekjes van de stad. Hier en daar vertellen we ook kort iets over de geschiedenis van de stad in het algemeen, of over de locaties in het bijzonder. 

Wie éénmalig in onze stad is, voor pakweg een vrijgezellen weekend, krijgt op deze manier een toprondleiding in de stad. Maar ook wie denkt dat Kortrijk geen geheimen meer voor hem heeft, kan aangenaam verrast worden tijdens het stadsspel. 

Het ontdek de stad-spel in Kortrijk is geschikt voor teams van één tot zes spelers. Je kan dus perfect alleen op stap met onze spelletjes, als je op zoek bent naar wat me-time. Maar je kan dus ook gerust met een hele bende tegelijk van ons Kortrijks stadsspel genieten.

Belangrijk is wel dit: als je met zes één Teamgame boekt, speel je met zes tegelijk hetzelfde spel. Als één iemand het goeie antwoord geeft, is dat meteen het goeie antwoord voor de hele groep.

Het kan misschien leuker zijn om een groep op te splitsen in groepjes, die elk hun eigen spel boeken. Een gezin van vier speelt misschien liefst van al één spel, terwijl een vriendengroepje van vier of zes misschien liever twee aparte teams vormt die het tegen elkaar opnemen.
Met kleinere groepjes is iedereen meer betrokken bij het spel, en kunnen jullie er wat competitiviteit in stoppen.

Wil je dit spel spelen?