Teamgames

Outdoor teambuilding voor familie, vrienden en collega's

Zoek een spel Search games magnify Speel nu Start a game arrow

Ontdek op een leuke manier een stad

Wil je op een leuke manier een stad ontdekken, zonder daarvoor eindeloos lang naar de historische opsommingen van een stadgids te moeten luisteren?

Ben je op zoek naar een originele activiteit om een vrienden- en familienamiddag op te vullen? Wil je nonkel Mark of je goeie vriendin Sandra eindelijk eens verslaan in een spelletje? Of wil je graag wat meer bewegen, maar vind je wandelen op zich (uhu, net als wij) pokkesaai?

Heb je zin in een leuke namiddag met de kinderen, met schermpjes maar tegelijk wel in de buitenlucht? Misschien wil je wel een leuke teambuilding boeken voor collega's? Of ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellen uitstap?
In alle bovenstaande gevallen is een stadsspel ongetwijfeld iets voor jou.

Een stadswatte?

Een stadsspel.

Op een startlocatie log je via je smartphone in op een website, en een boeiende wereld gaat voor je open. Op verschillende locaties in de buurt kan je vragen beantwoorden of opdrachten vervullen. Soms om ter snelst, maar altijd om ter slimst. 

Soms gaat het om vragen die los staan van de locatie waar je bent, zoals bijvoorbeeld ons Friendsstadsspel. Soms moet je de antwoorden op de vragen in het straatbeeld vinden, zoals ons Kortrijks 'ontdek de stadsspel'. Maar altijd brengt het stadsspel je op leuke plekjes in de stad, en vliegt de tijd voorbij.

Promo game image Ontdek de stad

Ontdek de stad

Stadsspellen vormen de ideale manier om op een interactieve en meeslepende manier een stad te ontdekken. Los puzzels op, verzamel informatie,, hou er een stevige pas in, pijnig je brein nu en dan een beetje en ontdek verborgen schatten terwijl je de stad verkent. Van historische bezienswaardigheden tot levendige buurten, onze stadsspellen zorgen ervoor dat je het beste van de stad te zien krijgt tijdens je wandeling.

Promo game image Samen

Samen

Je kan een stadsspel perfect alleen spelen, maar het is vooral bedoeld om samen te spelen. Daag elkaar uit, vergelijk scores en geniet van wat spanning en competitie. Wat de inzet is, bepalen jullie zelf. Misschien doet nonkel Dirk wel een jaar de afwas als hij verliest? Of geeft vriendin Sylvie eindelijk dat geheime recept van haar chocoladetaart prijs? Verken de stad in teams, werk samen om puzzels op te lossen en maak samen onvergetelijke herinneringen.

Promo game image Voor iedereen

Voor iedereen

Het leuke aan stadsspelen is dat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Hoe jong of hoe oud je ook bent, of hoe goed of minder goed je normaal bent in (gezelschaps)spelletjes: onze stadsspellen zijn gemaakt voor een ruim publiek. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of een eerder onervaren 'stadsspelspeler', iedereen zal tijdens het spel zijn steentje kunnen bijdragen. Iedereen met een smartphone of tablet op zak kan meespelen.

Game image Uitgebreid ontdekken

Uitgebreid ontdekken

Game image Friends Battle

Friends Battle

In uw buurt

Speel één van onze spellen bij u in de buurt. Voorlopig hebben we in België meerdere locaties waar je een activiteit buitenshuis kunt gaan spelen.